لیست اخبار صفحه :1
ببینید| ایمنی غذا از مزرعه تا سفره؛ اهمیت شیوه طبخ و ظروف پخت و پز از دیدگاه طب ایرانی
به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا دانشجوی دکتری تخصصی طب ایرانی تشریح کرد:

ببینید| ایمنی غذا از مزرعه تا سفره؛ اهمیت شیوه طبخ و ظروف پخت و پز از دیدگاه طب ایرانی

دکتر مهدی شفیعی پزشک و دانشجوی دکتری تخصصی طب سنتی ایرانی، به مناسبت روز جهانی ایمنی غذا، در یک گفت‌و‌گوی ویژه به تبیین اهمیت «ایمنی غذا» به‌عنوان یکی از نیازهای اساسی بشر پرداخت.

اعلام جایگاه برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران در نظام رتبه‌بندی QS سال 2025/جایگاه نخست پرستاری در کشور

اعلام جایگاه برتر دانشگاه علوم پزشکی ایران در نظام رتبه‌بندی QS سال 2025/جایگاه نخست پرستاری در کشور

دانشگاه علوم پزشکی ایران در نتایج رتبه‌بندی موضوعی دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور در نظام رتبه بندی QS در سال 2025 در رشته پرستاری، رتبه نخست کشور را کسب کرد. همچنین در حوزه پزشکی نیز این دانشگاه در جایگاه دوم دانشگاه‌های علوم پزشکی کشور جای گرفت.

Template settings